ФК МИЛСАМИ Оргеев

1 234

Romeo Surdu de la Milsami s-a înscris la cursuri de antrenor. Ce calificare va obţine

Больше в прессу »

 Fotbaliştii străini din Divizia Naţională continuă să se înscrie la cursuri de antrenor în Moldova. Vedeta echipei Milsami Orhei şi fostul jucător al formaţiei Steaua Bucureşti, Romeo Surdu, a început cursurile de antrenor pentru obţinerea licenţei C.

După ce iarna trecută a urmat cursurile la Şcoala de Antrenori din România, atacantul formaţiei Milsami Orhei, Surdu a decis să-şi încerce norocul şi în Moldova.

"Vreau să învăţ lucruri noi, pentru că mă gândesc ce va fi pe viitor. Uşor, uşor mă gândesc că la vârsta când mă voi lăsa de fotbal la 34, 35, 36 ani să am studiile necesare pentru a antrena", se destăinuie fotbalistul.

Surdu a întâmpinat şi unele dificultăţi, deoarece cursurile sunt susţinute în mare parte în limba rusă: "Încep să învăţ câteva cuvinte în limba rusă, însă nu foarte multe. Limba rusă este destul de complicată. Uşor, uşor învăţ chiar şi să scriu."

Romeo Surdu, în vârstă de 30 de ani, a jucat în carieră la Steaua Bucureşti, CFR Cluj, FC Braşov şi Rapid Bucureşti, în România, şi la Apollon Limassol, în Cipru.

Atacantul s-a transferat la Milsami vara trecută, iar în prezent este golgheterul Diviziei Naţionale, cu şase goluri. Odată cu începerea cursurilor, programul zilnic al lui Surdu a suferit importante schimbări: "Dimineaţa la cursuri, iar după amiază la antrenament. Asta e, trebuie să facem şi sacrificii în viaţă. Cred că va fi numai şi numai în folosul meu."

Pe lângă Surdu, la cursurile pentru obţinerea licenţei C s-a înscris şi fostul fotbalist al naţionalei Moldovei, Denis Zmeu, care în acest an şi-a încheiat cariera de jucător din cauza unei accidentări mai vechi.

Antrenorul care deţine Licenţa C poate pregăti doar echipele de copii.

 

Комментарии

Нет комментариев!

Ваш комментарий: *

HTML-тэги не допускаются (вырезаются из сообщений). Если Вы хотите вставить в свое сообщение ссылку - просто введите или скопируйте адрес нужной ссылки.
Ваше имя: *
Е-мэйл: *
Click to refresh image

Не можете прочесть текст? Нажмите на картинку чтобы обновить.

Популярные

23 апреля, 2020

Игроки Милсами поблагодарили всех кто борется с эпидемией Подробнее...

14 апреля, 2020

Футбольный клуб Милсами поздравляет Федерацию Футбола Молдовы с 30-летием со дня основания! Подробнее...

Именинники
Вадим Болохан
Вадим Болохан
15th Aug, 1986

Табло