FC MILSAMI Orhei

1 234

Meciul urmator

FC MILSAMI - FC SPERANŢA

27 aprilie, 2019
19:00

Publika: Milsami s-au lăsat învinşi. Veris a devenit lider în Divizia Naţională

Mai multe din presa »

 Veris a devenit noul lider în Divizia Naţională, după ce a învins Milsami cu scorul 1-0, în derby-ul etapei a zecea. Golul a fost marcat de căpitanul "haiducilor", internaţionalul Petru Racu, care a înscris din lovitură liberă în minutul 29.

"Greu ca întotdeauna. Ne-am aşteptat la meci greu. Important că am învins şi am luat cele trei puncte", a spus Racu.

"Am avut două reprize diferite. Se vede că miza meciului i-a incomodat pe băieţi", consideră antrenorul celor de la Veris, Lilian Popescu.

În a doua repriză, elevii lui Iurie Osipenco au dominat jocul şi au ratat cea mai mare ocazie prin Romeo Surdu, în minutul 61. Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere a sezonului pentru Milsami, care a coborât pe locul şase în clasament.

După meci, antrenorul "vulturilor" a dat explicaţii fanilor pentru rezultatul obţinut de echipa sa: "În a doua repriză a fost o singură echipă pe teren. Dar din păcate fotbalul se joacă pe goluri şi Veris a marcat un gol în prima repriză."

Veris este lider în clasament, la egalitate de puncte cu Sheriff, care a învins în ultimul meci al etapei formaţia Academia, scor 3-0.

Veris a profitat şi de semi-eşecul Daciei, care a remizat fără goluri într-un alt meci din runda a zecea, cu Saxan.

Cu o zi mai devreme, Zimbru a învins Dinamo-Auto cu 3-0, iar FC Tiraspol s-a impus cu acelaşi scor în faţa formaţiei FC Costuleni.

 

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

13 iunie, 2015

O aniversare importantă în viaţa clubului de fotbal orheian, bucuria ei fiind dublată de victoria istorică, obţinută de “Milsami” în Campionatul Moldovei şi accederea în Liga Campionilor! Detalii...

07 aprilie, 2019

Etapa a 4-a din Divizia Naţională 2019 Detalii...

Clasament