FC MILSAMI Orhei

1 234

Sub aripa “vulturilor roşii”, orheianca devotată fotbalului

Mai multe din presa »

Vezi pe www.jurnalsportiv.md o galerie foto cu susţinătoarea echipei FC "Milsami" Orhei, Masha Hoptii.

Echipa de fotbal “Zimbru” Chişinău a dat startul grupurilor de suporteri din Republica Moldova. Ani la rând galeria echipei din Strada Butucului a fost singura galerie autohtonă cu acţiuni organizate şi moderne.

După o dominaţie de zece ani a celor de la “Sheriff” Tiraspol, cu un bun parcurs în cupele europene, echipele din ţară au înţeles de unde pot veni banii. Astfel, patronii au introdus sume importante în fortificarea liniilor propriilor echipe, care a dat un rezultat scontat.

Mai multe formaţii au desfăşurat cantonamente în străinătate, unde au întâlnit echipe cu nume sonore, iar competiţia internă, Divizia Naţională, are parte de o ediţie foarte spectaculoasă.

Toate aceste mişcări au atras numeroşi microbişti la stadioane, mai multe grupări organizate de suporteri au luat naştere, precum cei de la “Iskra-Stal”, “Olimpia” şi nu în ultimul rând a echipei “Milsami”.

Chiar dacă aceste grupuri nu sunt la înălţimea experienţei celor de la “Zimbru”, ori a echipei “Dacia”, fanii din Orhei au reuşit să strângă în rândurile lor multe persoane. Grupul de la Orhei se numesc “Vulturii Roşii” şi sunt numeroşi chiar şi în deplasări, atingând cifre de până la 70 de persoane.

Pe lângă tradiţionalii băieţi şi-au făcut apariţia şi multe fete în aceste galerii, chiar dacă au existat tot timpul, în acest sezon au o prezenţă organizată, cum este galeria FC “Costuleni”, “Golul Leoaicelor”, alcătuită exclusiv din fete, circa 60, şi galleria de fete de la “Zimbru”, “Vrăjitoarele”.

În subiectul nostru de astăzi vă prezentăm o membră a galeriei “Vulturii Roşii” de la FC “Milsami” Orhei. Este vorba despre o tânără mereu prezentă în tribune la meciurile formaţiei din Orhei. Născută în vara anului 1991 în localitatea ucraineană Velikii Govilov, Maria (Masha), este devotată fotbalului, în special formaţiei orheiene.

 

Tatăl ucrainean şi mama moldoveancă, au făcut ca Masha să aleagă Moldova, mai exact Orhei, unde şi-a aboslvit cursurile Liceului Teoretic şi continua studiile în jurnalism la Chişinău.

Pasionată de artă şi dans, în prezent activează şi ca fotograf. A îndrăgit desenul, unde are mai multe diplome şi menţiuni. În anii de şcoala a jucat mult timp fotbal, basket, volei. De acolo şi dragostea pentru fotbal, fie a practicat, vizionat la TV ori din tribune.

Orheiancă devotată, Masha s-a integrat repede între suporterii lui “Milsami”, devenind fotograful clubului. Ea este alături de echipă la toate meciurile din Divizia Naţională şi are o mulţime de idei pentru promovarea pe mai departe a galeriei “Vulturii Roşii”, alături de membrii care o liderează.

“Vulturitza roşie”, roşcată şi la culoarea părului, adoră plimbările în parcuri, la natură, să vorbească cu prietenii şi desigur să fotografieze.
În general fotografiază, dar de această data la invitaţia noastră, Masha a acceptat să fie fotografiată.

Declară că este plină de idei şi planuri pe care aşteaptă cu timpul să le pună în practică, chiar călătoriile peste Ocean.

Micul “vultur” spune că este o fire sensibilă şi emotive, uşor de impresionat. Deseori rezervată, dar capabilă şi foarte veselă. Este orgolioasă, dar deloc egoist, nici naivă.

Hai Milsami!

Comentarii

mashaa inainteeee!!!! perfect
Co' (12.03.2011 09:00:00)
)))))))))))) Bravo Masha....tu deja stii ca esti The Best!!!!!!!
raiser (15.03.2011 09:17:00)
Davai Mashuli ,pokaji im vsem kak eto delaetsea !!!!!
CaHeK (15.03.2011 10:08:00)
Bravo Mashuli ... toti te lauda aici ... si pe dreptate, ma alatur si eu la aceste cuvinte de lauda la adresa ta ... succes in tot ceea ce faci si fii asa precum te stim cu totii ...
Vaniusha (17.03.2011 09:04:00)
nota 10 masha
ghena fan milsami (17.03.2011 08:37:00)
Baieti mrs mult.. foarte placut sa aud/sa citesc anume de la voi asha cuvinte !!! Mrs!!!!
Masha (18.03.2011 02:45:00)
Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament