FC MILSAMI Orhei

1 234

ACREDITĂRI DE PRESĂ

« inapoi la toate stirile

 Servicul de presă al clubului de fotbal FC MILSAMI Orhei anunţă începerea procesului de acreditare a mijloacelor mass-media (REPORTER, FOTO, Op. TV/RADIO) pentru meciul din turul doi preliminar a UEFA Europa League ediţia 2013/2014 în compania echipei FC SHAKHTYOR Soligorsk, Belarus. Partida se va disputa pe 25 iulie 2013, ora 18:00 pe arena stadionului CS Raional Orhei.

Rugăm unităţile mass-media interesate să ne transmită solicitările de acreditare până miercuri, 24 iulie 2013, ora 12.00, prin e-mail la adresa: info@milsami.md, eventualele solicitări ulterioare nemaiputând fi onorate.

Cererea de acreditare trebuie să conţină antetul instituţiei media, semnătura şefului departamentului sport al instituţiei, numărul de acreditări solicitate (maxim una pe fiecare categorie: REPORTER, FOTO, Op. TV/RADIO), numele şi prenumele persoanelor pentru care se cere acreditarea.
 
Ulterior încheierii procesului de acreditare primirea confirmărilor de acreditare, persoanele sau unităţile mass-media, le vor obţine pe data de 24 iulie după conferinţa de presă .

Vă rugăm să respectaţi acest termen-limită, mulţumindu-vă pentru colaborare.

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament