FC MILSAMI Orhei

1 234

Ștefan Stoica: ”Merg pe mîna moldovenilor”

« inapoi la toate stirile

- Cum apreciați parcursul echipei în partea a doua a campionatului?
- Unul nu foarte bun, însă pot să spun că încă suntem în lupta pentru cupele europene şi asta este un lucru îmbucurător. E clar că returul a fost ceva mai greu, cam toate echipele au vrut ca Milsami să nu prindă primele locuri. Asta este, ne-au prins puțin nepregătiţi. Eu unul personal dau vina și pe jocurile care au fost pe terenurile sintetice. În rest, cred că jocurile noastre au fost bunicele. Chiar dacă rezultatele nu au fost extraordinare, noi am fost echipa care am condus aproape toate jocurile şi asta mă bucură.

- Care este atmosfera în echipă?
- Este o atmosferă bună. Ar putea să fie şi mai bine, cu siguranţă. Aşa este cînd există presiune. Nu ştiu dacă toţi jucătorii pe care îi avem astăzi sunt pregătiţi să meargă la marea competiţie. Eu cred că şi acolo lucrurile nu au mers foarte bine. Nu că aş da vina pe jucători, dar cred că mulți dintre ei nu au rezistat la presiunea la care a fost supuși în partea a doua a campionatului. Avem foarte puţini jucători experimentaţi. Majoritatea sunt jucători care au venit de niciunde şi până să ajungă la Milsami n-au mai evoluat în prima ligă. Acum ne dăm seama că doar 3-4 fotbaliști de ai noştri au jucat în liga I. În sfîrşit, atmosfera pot să spun că e bunicică.

- Cînd revine Mihai Moraru?
- Moraru e mai greu să spun cînd revine. Încă are antrenamente de recuperare. Pregătirea de bază nu o face cu echipa. Cu siguranţă poate să revină pe finalul campionatului.

- Ce şanse avem pentru locul 3?
- Şanse pentru locul trei cu siguranţă există, pentru că atît noi cît şi rivalii noştri au jocuri grele. Echipa care o să facă mai puţine greşeli va ajunge pe locul trei.

- Igor Şațchi este arbitru cu care Milsami a pierdut toate meciurile în acest campionat. Ultimul meci arbitrat cu Zimbru. Ce notă îi daţi?
- De arbitru nu vreau să vorbesc, însă ar trebui el singur să-şi facă probleme. Într-un campionat cum a fost anul acesta ar fi trebuit să ajute şi el puţin fotbalul şi implicit sportul moldovenesc. Se pare că nu a vrut să o facă. Din ce motive nu știu, mă depăşesc pe mine.

- Rămîneţi la echipă daca rataţi Europa League?
- E clar că antrenorul e cel care trebuie să dea rezultate. Rămîne de văzut. Eu oricum o să am o discuţie la sfîrşitul campionatului cu conducerea clubului, să explic punctul meu de vedere ce a fost bun ce a fost rău. Eu cu sila n-o să rămîn niciunde, niciodată.

- Ce aţi schimba din vară la echipă?
- Eu am mai spus-o şi cred că o sa mă mai repet: eu unul personal o să merg pe marea majoritate a jucătorilor moldoveni.


Comentarii

corect spus !
jakaa(Milsami) (2011-04-28 12:30:50)
Stoica,Orheiul e cu tine!
fanfantiulipan (2011-04-30 11:56:16)
Bai anti-stoika dar cand eram pe primul loc era bine? tot antrenorul asta a fost cu noi si pe primul loc . nu esti rau intentionat cumva?
pentru anti-stoika (2011-04-30 12:39:30)
Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

« Aprilie 2011 »
LuMaMiJoiViSiDu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Omagiați
Vadim Bolohan
Vadim Bolohan
15th Aug, 1986

Clasament